Call Center 0731 038 080 sau 0256 225 252 | programari@cardioprevent.org

Fundația Cardioprevent vine în sprijinul

pacientilor cu boli cronice

Oferim 3 luni de abonament gratuit de monitorizare la distanță a parametrilor vitali cu ajutorul aplicației Telemediq

Covid-19 nu face selecție în funcție de statut, profesie sau naționalitate.

Pacientii cu boli cronice sunt mult mai vulnerabili în fața infectiei cu noul virus COVID19 din acest motiv medicii Fundației Cardioprevent ce au în ingrijire pacienți cu boli cronice vin în sprijinul dumneavoastră cu o soluție tehnica modernă pentru a preveni expunerea la infecție.

Fundația Cardioprevent pune la dispoziția pacienților cu boli cronice un abonament gratuit de montitorizare a parametrilor vitali la domiciliu prin intermediul unei aplicații pentru telefoanele mobile tip smartphone.

Medicii nostri urmăresc de la distanță parametrii vitali prin intermediul aplicatiei și dispozitivelor medicale mobile, având posibilitatea să vă facă recomandări și consultații telefonice, dupa caz, iar atunci cand situatia o impune să vă recomande prezentarea la medic.

Puteți folosi aplicația Telemediq pentru a introduce valori precum cele ale tensiunii arteriale, frecvența cardiaca, glicemia și diverse simptome. Pentru activarea unui abonament gratuit vă rugăm să completați formularul de mai jos. Un specialist al Fundatiei Cardioprevent vă va contacta pentru asistență necesară activării abonamentului.

Formular activare abonament

Telemedicina

  Call center

  0256 225 252 sau 0731 038 080

  Program de lucru

  Lu-Mie-Vi 9:00-17:00 Ma-Jo 11:00-19:00

  Adresa noastra

  Calea Dorobantilor Nr. 3 Timisoara