Peter Sever, Profesor de Farmacologie Clinică și Terapie de la Colegiul Imperial din Londra

Home  »  Stiri
30 MAI 2017

Fundația Cardioprevent a avut deosebita onoare să primească vizita lui Peter Sever, renumitul Profesor de Farmacologie clinică și Terapie de la Colegiul Imperial din Londra, Consultant Medical Onorific de la Imperial Healthcare NHS Trust și Co-director al Centrului Internațional pentru Sănătatea Circulatorie.

După ce a absolvit Cambridge, profesorul Peter Sever și-a încheiat practica la Școala Medicală a Spitalului St Mary. În urma unei succesiuni de numiri în medicină generală, cardiologie și boli toracice, urmată de lectorate în medicină și farmacologie, a devenit medic de onoare și consultant în medicină la unitatea medicală din Spitalul St Mary în 1976. În 1980 a fost numit profesor la Clinica de Farmacologie si Terapie din Școala Medicală a Spitalului St Mary., care a fost ulterior încorporată în Colegiul Imperial School of Medicine.

Interesele sale curente de cercetare în bolile cardiovasculare includ fiziopatologia bolilor vasculare, evaluarea terapiei antihipertensive și intervenția multiplă a factorilor de risc în populațiile hipertensive.

Interviul acordat de prof Peter Sever poate fi urmarit accesand link-ul urmator

https://www.facebook.com/www.cardioprevent.org/videos/1657977250896514/

POATE ESTI INTERESAT SI DE...

CELE MAI NOI
INFORMATII MEDICALE
TELEFON PROGRAMARI
0256-225 252, 0731-038 080
CALEA DOROBANTILOR NR. 3
TIMISOARA
© COPYRIGHT 2019
FUNDATIA CARDIO PREVENT
WEB DESIGN BY ROYALTY